Loading...

De GDPR of AVG zal voor veel organisaties in Nederland grote impact hebben. Loopt u voor of achter in uw reis naar AVG compliance, vergeleken bij andere organisaties? Om u op weg te helpen, en om inzicht te bieden in de AVG readiness van Nederlandse bedrijven, liet Microsoft eerder een onderzoek uitvoeren onder 600 organisaties. De resultaten van dit onderzoek kunt u bekijken in deze infographic. Motion10 wil de inzichten in de AVG readiness van Nederlandse bedrijven graag aanvullen met een eigen onderzoek. Doet u ook mee met deze enquête?

Wij vinden kennis delen erg belangrijk. Daarom zien we het als onze verantwoordelijkheid om marktonderzoek te doen en te kijken naar de trends en ontwikkelingen, bijvoorbeeld rondom compliance en security. Motion10 voert dit onderzoek uit om te toetsen wat de actuele stand van zaken is rondom de GDPR/AVG. En om het eerdere AVG onderzoek dat Microsoft liet uitvoeren door Team Vier aan te vullen.

Aanvullend onderzoek voor diepere inzichten

Het onderzoek van Microsoft richtte zich voornamelijk op de bekendheid met en readiness voor de AVG, met speciale aandacht voor de specifieke technische processen waar men nog mee bezig is. Het onderzoek dat Motion10 middels deze enquête uitvoert gaat dieper in op de organisatorische aspecten van de reis naar GDPR/AVG compliance. We zijn met name benieuwd naar de uitdagingen die u ziet in het veranderen van de werkwijze in uw organisatie.

Doet u mee aan ons AVG onderzoek?

De enquête is volledig anoniem en duurt maximaal 11 minuten.  Doet u mee? Als u de vragenlijst volledig invult krijgt u niet alleen automatisch het rapport toegestuurd, maar maakt u ook nog kans op een VVV-bon ter waarde van 100 euro.

Ik doe mee!

Meer weten of direct aan de slag met AVG compliance?

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties die persoonsgegevens van Europese burgers verwerken of bewaren, voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens, ook wel bekend als GDPR). Niet voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving kan naast reputatieschade substantiële boetes opleveren. Aantoonbaar AVG/GDPR compliant worden en blijven vereist kennis van en inzicht in de wet, informatiestromen, processen, inrichting en gebruik van een digitale werkplek. Microsoft-partners Audittrail, Mavim en Motion10 bundelen hun expertises om u hierbij te helpen.

Wilt u meer weten of direct aan de slag ?

Neem contact op

Meer interessante artikelen over AVG

2018-02-28T11:15:31+01:00