Loading...

U hoort en leest de laatste tijd veel over AVG compliance. Maar hoe gaat u in de praktijk aan de slag? Welke stappen moet u nu nemen, welke informatie heeft u nodig en wie kan u hierbij helpen? Om u op weg te helpen organiseren we op 10 april 2018, van 14.00 tot 15.00 uur nogmaals het webinar “Aan de Slag met AVG”. Of u nu al bezig bent met deze regelgeving of nog moet starten; dit webinar gaat u helpen om de reis naar AVG-compliance overzichtelijk te maken.

De laatste tijd is er veel nieuws rondom het thema AVG. Logisch ook; deze nieuwe regelgeving heeft betrekking op alle organisaties die persoonlijke data verzamelen, opslaan, analyseren en gebruiken. Het lekken van deze data heeft grote gevolgen, denk bijvoorbeeld aan hoge boetes of imagoschade. Hoe zorgt u ervoor dat alle processen in uw organisatie op tijd compliant werken?

Webinar AVG

Het webinar “Aan de slag met AVG” staat onder de leiding van Audittrail en Motion10. Aantoonbaar AVG/GDPR compliant worden en blijven vereist kennis van en inzicht in de wet, informatiestromen, processen, inrichting en gebruik van uw digitale werkplek. Audittrail, Mavim en Motion10 bundelen hun expertises om u hierbij te helpen. We laten u in het webinar stapsgewijs zien waar u aan moet denken, en hoe u de reis naar compliance aan kunt pakken. Schrijf u vandaag nog in.

P.S. Lukt het niet om op dit tijdstip live mee te kijken? Schrijf u dan toch in, we delen namelijk de opname. 

Meld u hieronder aan voor het webinar

Meer weten of direct aan de slag met AVG compliance?

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties die persoonsgegevens van Europese burgers verwerken of bewaren, voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens, ook wel bekend als GDPR). Niet voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving kan naast reputatieschade substantiële boetes opleveren. Aantoonbaar AVG/GDPR compliant worden en blijven vereist kennis van en inzicht in de wet, informatiestromen, processen, inrichting en gebruik van een digitale werkplek. Microsoft-partners Audittrail, Mavim en Motion10 bundelen hun expertises om u hierbij te helpen.

Wilt u meer weten of direct aan de slag ?

Neem contact op

Meer interessante artikelen over GDPR

2018-03-28T10:44:12+01:00