Loading...

AVG compliant worden betekent een verandering in uw document management en technische infrastructuur, in processen en zelfs in uw bedrijfscultuur. De wet heeft impact op processen die alle afdelingen en activiteiten van uw organisatie raken. Microsoft partners Mavim, Audittrail en Motion10 publiceren deze paper om u overzicht te bieden en om u op weg te helpen in uw reis naar AVG compliance.

Als we kijken naar de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), wat die vraagt van organisaties, en de hoeveelheid informatie die hierover publiek beschikbaar is, wordt het geheel snel onoverzichtelijk. Daarom bieden we u deze paper, waarin we vijf specifieke vragen behandelen waarmee DPO’s of IT-managers en hun business counterparts zich op dit moment zouden moeten bezighouden.

AVG: leidend en compliant door inzicht en overzicht

De nieuwe wetgeving brengt niet alleen risico’s met zich mee; hij biedt ook kansen. Om een meer transparante relatie met uw klanten op te bouwen, en om de innovatiekracht van uw bedrijf te versterken.

Deze paper is bedoeld om u te helpen om leidend en compliant te worden door inzicht en overzicht. En om u vooruit te helpen met toepasbare kennis en praktische stappen: we beschrijven een vijfstappenplan met daaraan gekoppeld de informatiebronnen en tools die u daarbij kunnen helpen.  Het document is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  1. Welke impact heeft de AVG op uw IT-Infrastructuur, Security, Dataplatform en Digitale werkomgeving?
  2. Wat betekent de AVG voor de processen in uw organisatie?
  3. Cultuurverandering: hoe zorgt u ervoor dat uw collega’s ook AVG-compliant gaan werken?
  4. Stappenplan: welke informatie en hulpbronnen heeft u nodig in welke fase van uw AVG-traject?
  5. Welke Microsoft partners kunnen u voorzien van advies of hulp?

Download de AVG whitepaper nu

Hoe zorgt u ervoor dat AVG compliance voortdurend geborgd wordt in systemen, processen en gedrag? Download de paper nu als u deze inzichten niet wilt missen, en om een kader te hebben voor uw reis naar AVG compliance.

Meer weten of direct aan de slag met AVG compliance?

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties die persoonsgegevens van Europese burgers verwerken of bewaren, voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens, ook wel bekend als GDPR). Niet voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving kan naast reputatieschade substantiële boetes opleveren .Aantoonbaar AVG/GDPR compliant worden en blijven vereist kennis van en inzicht in de wet, informatiestromen, processen, inrichting en gebruik van een digitale werkplek. Microsoft-partners Audittrail, Mavim en Motion10 bundelen hun expertises om u hierbij te helpen.

Wilt u meer weten of direct aan de slag ?

Neem contact op

Meer AVG nieuws, hulpbronnen en achtergrondinformatie:

2019-01-03T13:14:58+01:00