Loading...

In de whitepaper “Aan de Slag met AVG” bieden wij u een stappenplan voor uw reis naar AVG-compliance. De GDPR Compliance Manager van Microsoft is één van de tools die we daarbij aanraden, en die nu generally available is. Dit is een tool die u over alle Microsoft systemen heen in staat stelt om een assessment uit te voeren van uw AVG/GDPR compliance, en om die compliance continu te monitoren en te managen. In onderstaande filmpje laat Gagan Gulati van Microsoft’s information protection team zien hoe de Compliance Manager werkt.

Wat is de Microsoft GDPR Compliance Manager?

De Compliance Manager van Microsoft is een tool die over alle systemen heen helpt om compliance voor verschillende wetten tegelijkertijd te managen. Veel van onze klanten vinden deze tool zeer nuttig, omdat het overzicht hierin op één plek samenkomt. De GDPR Compliance Manager is nu generally available, u vindt hem hier. Bekijk de video van Microsoft Mechanics hieronder, om te zien hoe deze werkt.

Beveiliging binnen Office 365, SharePoint, en voorbij het Microsoft platform

In de video krijgt u een kijkje op de nieuwste tools en mogelijkheden in Microsoft 365 – inclusief Office 365 – om u te helpen voor te bereiden op de nieuwe privacywet. Gagan Gulati laat u hands-on zien hoe u overzicht krijgt van uw AVG voorbereidingen voor bestanden die opgeslagen staan in Office 365, file servers en SharePoint on premises. U ziet tevens hoe u de voorbereidingen en de voortgaande compliance van uw IT-omgeving in de Compliance Manager beheert. Ten slotte ziet u ook nog hoe de nieuwe mogelijkheden binnen Microsoft’s informatiebeveiligingstools verder reiken dan enkel Microsoft platforms, locaties en bestandstypen met een preview van Adobe Reader.

Meer tools en informatie? Download de whitepaper.

De Compliance Manager is slechts één van de vele beschikbare tools die u nodig heeft om u er zo goed mogelijk van te verzekeren dat u GDPR compliant bent. De paper “Aan de Slag met AVG” helpt u om leidend en compliant te worden door inzicht en overzicht. En om u vooruit te helpen met toepasbare kennis en praktische stappen: Mavim, Audittrail en Motion10 beschrijven daarin een vijfstappenplan met daaraan gekoppeld de informatiebronnen en tools die u daarbij kunnen helpen.

  • Download de paper hier gratis.

Partnership van MAVIM, Motion10 en Audittrail
U heeft nog enkele maanden om te zorgen dat u GDPR compliant bent. Microsoft zet zich er voor in om uw data security op orde te houden, on premise of in de cloud. Als Microsoft partner willen wij u graag informeren over en begeleiden bij de veranderingen in het omgaan met persoonlijke data van uw klanten, partners, en leveranciers die de GDPR vereist.

Meer weten of direct aan de slag met AVG compliance?

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties die persoonsgegevens van Europese burgers verwerken of bewaren, voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens, ook wel bekend als GDPR). Niet voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving kan naast reputatieschade substantiële boetes opleveren .Aantoonbaar AVG/GDPR compliant worden en blijven vereist kennis van en inzicht in de wet, informatiestromen, processen, inrichting en gebruik van een digitale werkplek. Microsoft-partners Audittrail, Mavim en Motion10 bundelen hun expertises om u hierbij te helpen.

Wilt u meer weten of direct aan de slag ?

Neem contact op

Meer interessante artikelen over GDPR

2018-02-28T11:33:46+01:00